Молитва к Божьей Матери на каждый день, как молиться Святой

МОЛИТВА К БОЖИЕЙ МАТЕРИ
От скверных уст прими моление, о, нескверная, чистая и пречистая Дево Богородице, и не возгнушайся моих словес, о, радосте моя, но призри на мя, помилуй, Мати Зиждителя моего! Во время живота моего не остави мене: веси бо, Владычице, яко на Тя всю мою надежду возлагаю, и все упование мое о Тебе есть. Тем и во время смерти моея предстани ми, Помощнице моя, и не посрами мене тогда. Вем бо, вем, Дево, яко многих грехов повинен есмь, окаянный и трепещу, помышляя час оный: но, Радосте моя, яви ми тогда лице Твое, удиви на мне милость Твою, Ходатаице спасения моего; изми мя, Владычице, от лютости бесовския, и страшнаго и грознаго испытания воздушных духов, и злобы их избави, и всю тогдашнюю скорбь и печаль на радость преложи Твоим просвещением. И сподоби безбедно прейти ми начала и власти тьмы и достигнути поклонитися на престоле славы седящему Христу и Богу нашему со безначальным Его Отцем и Пресвятым Духом, во веки. Аминь

СОВЕТ: «Произнося слова обращения к нашей Заступнице, необходимо помнить, что только искренние молитвы и надежды могут быть услышаны ей. Обращаясь к Богородице, необходимо изгнать из сердца все плохие мысли, забыть об обидах и просить прощения и понимания перед образом».

КАК МОЛИТЬСЯ БОЖИЕЙ МАТЕРИ КАЖДЫЙ ДЕНЬ?
Каждое утро своего дня православный должен начинать с молитвы, обращаясь к лику Богородицы, в тишине, сосредоточившись на словах, идущих из сердца. Если же вам удастся произносить слова утренней молитвы в храме, обязательно поставьте свечку перед иконой.

Богородица поможет во многих жизненных ситуациях:
1) в минуты скорби и отчаяния;
2) защитит от болезни и порчи;
3) при семейных неурядицах;
4) укрепит веру;
5) избавит от искушения;
6) вернет надежду

Мир и Благословение Божие да пребывает с Вами Возлюбленные братья и сестры во Христе 🌺 Радости Вам и Мира о Духе Святом. Аминь
♱♱ Сла́ва Отцу́ и Сы́ну и Свято́му Ду́ху, и ны́не и при́сно и во ве́ки веко́в. Ами́нь ♱

Leave a Reply